okänt.jpg

Tina Amaréus – Driver Amaréus Livsbalans – Kropp & Själsläkning på Cellnivå i Falsterbo sedan 2002.

När du kommer till mig blandas min kunskap och intuition med din energi. Detta resulterar i att det som är redo för läkning kommer i balans.

Din obalans kan visa sig i fysiska smärtor, trötthet, håglöshet, vidbrändhet, övervikt, yrsel, sorg, ilska, förvirring, seghet, du vågar inte gå vidare etc. Ibland har obalansen funnits där så länge att det blivit ”normaltillståndet” du tycker inte det är något ”fel” på dig för att du märker det inte längre. Genom samtal och energitester upptäcker vi tillsammans vad som behöver balanseras och därefter plockar vi ur verktygslådan för att komma till bukt med problemet.

Även om det kan verka flummigt så är upplevelsen ganska konkret. Ungefär som att ett SMS som färdas från en mobil i Australien och hamnar korrekt i en mobil i Sverige – helt galet men självklart!

Intresset för männskokroppen började i tonåren när träning blev en stor del av mitt liv. Resan började med massageutbildning 2001 i Malmö på Hälsoteket. Viljan att hjälpa människor blev större och jag tog fler och fler utbildningar. Mitt yrke är idag min passion! Efter alla år i behandlingsrummet har jag utvecklat en egen metod där jag balanserar och rensar ut både det som sitter fysiskt och mentalt via elektroplasman vi omges av.

Jag är Certifierad i följande: Massageterapi, Zonterapi, Qinopraktik och EQ-terapi ™. Har gått andra kurser på vägen tex healing, transhealing, koppning, öron-akupunktur, bars mm.

Jag ser verkligen fram emot att hjälpa Dig!

Kram Tina