Balans i livet är omfattande! Dels är det alla tårtbitarna som livet omfattar och som pågår hela tiden.

Den andra aspekten är den historiska. Det vi har upplevt genom åren och liven. Födelse och Död.

Att uppnå harmoni, där det känns knaggligt, leder till balans. Är du i balans känns livet lätt, rätt och enkelt! Då livet är en evig skola, stöter vi på lektioner sk problem och motstånd titt som tätt. Vissa mer ofta och intensivt än andra elever. Lite beroende på vilket program man kommit in på;)

Det vissa har flyt i har andra stopp i tex Kärleken, Arbetet, Familjesituationer, Hobbies, Konsumtion, Pengar etc

Om vi då utgår från att allt är energi (enl Einstein) samt att kvantfysiken idag kan intyga att vi är mycket mer än kött och blod. Då innebär det att de tankar och upplevelser vi fyller våra celler med påverkar hur kroppen reagerar. Om vi dessutom tar med att vi är ”magnetiska” och kan absorbera andra människor och djurs elektroplasma, så finns det mycket att balansera i varje själ!

Hur balanserar man då? – Mycket kan du klara själv om du bara vet hur du ska göra! Du kan göra upp och förlåta i det förflutna, se till att göra det DU vill och inte dansa runt för någon annan – dvs bli din egen chaufför, ändra dina tankemönster från offerkofta till problemlösning, ta tag i och slutföra uppgifter dvs rensa i röran. Ibland behöver man dock en knuff i ryggen eller en hand att hålla i för att komma loss.

Samtal i all ära är bra för att sätta ord på saker och ting. För att logiskt reda ut varför saker och ting har hänt eller händer. Om det hade varit tillräckligt så kan du bara säga till dig själv att inte vara rädd för spindlar längre och – så är det klart! Eller att trånga utrymmen är bara trånga inte farliga – så är det klart! Att träffa fel partner hela tiden – byt typ! – så är det klart! Vi vet logiskt att så lätt är det inte! Förklaringen är att logiska tankar och undermedvetna tankar sänder på olika hjärnvågor. För att kunna programmera om något behöver du sända på samma hjärnvåg som ”buggen” ligger på!

På behandlingarna får du ”känna” det osynliga, ”kommunicera” med ditt undermedvetna, lära dig olika tekniker för att komma till rätta med obalanserna, vid fysiska smärtor lyfter vi på locket för att upptäcka vad som orsakar smärtan.

Att träna på detta gör att du blir mer och mer sensibel, vilket leder till att du kommer känna när ett beslut är rätt eller fel utifrån själen.